De schoonheidsspecialiste
De schoonheidsspecialiste is opgeleid om de huid te verzorgen,
maar ook om problemen te onderkennen.

Een goede schoonheidsspecialiste zal mensen die bijv. ergens een plekje hebben zitten die de schoonheidsspecialiste verdacht vindt, doorsturen naar een arts of huidarts. Aan aandoeningen als bijvoorbeeld acne, een erg droge huid of een schilferige huid kan de schoonheidsspecialiste zelf iets doen. De schoonheidsspecialiste voert een verzorgende, ontspannende en cosmetische behandeling uit op het gezicht en lichaam. De schoonheidsspecialiste verzorgt de huid, geeft een make-up of advies voor de de behandeling van huidproblemen, verkoopt (cosmetische) producten en geeft een persoonlijke, deskundige en hygïenische behandeling.

Passie voor jouw huid

Wil je je huid weer in goede conditie krijgen?

Huidverzorging met de juiste visie en kijk op de goede en ondersteundende verzorgende producten.

Of het nu gaat om een acne huid, een verouderde huid, een couperosehuid of een verzorgende gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste bent u in goede handen.


Heb je genoeg van je droge trekkerige huid en rode plekjes?

Laat je huid dan weer in balans brengen en ontspan even heerlijk bij de schoonheidsspecialisteBehandelingen: Gezichtsbehandelingen; Acné-behandeling; Anti-stressbehandeling; Bruidsverzorging/make-up; harsen; lichaamsbehandelingen; Manicure; Cadeaubon